Inredning och möbelfolie

Dina kreativa idéer börjar hos UpGradefilms.se 

UpGradefilms Struktur är ett syntetiskt material som är utformat för att realistiskt återskapa utseendet på naturliga och dyrare material. Vi erbjuder en serie av olika unika mönster och självhäftande inredningsfolier / möbelfolier av högsta kvalité. Genom att beställa våra folier kan du enkelt uppgradera din inredning eller dina möbler. 

Den hållbara och slitstarka ytan på dekorfilmens utseende sträcker sig från klassiska färger till extravaganta strukturmönster. Kreativa levande idéer har inga gränser! UpGradefilms Struktur moderniserar traditionell tapetsering och målning med både högre kvalité och betydligt mer kreativt. UpGradefilms har rätt dekormaterial för varje applikation och smak. 
MISSA INTE.

Vårt sortiment växer med nya material och strukturer. På gång är lite nya tyger och en helt ny kategori med enfärgat matta och blanka ytor. -Givetvis med högsta kvalité.

Följ oss på Instagram eller Facebook och anmäl er till vårt nyhetsbrev. Så får du det senaste inom UpGradefilms från trender, specialpriser och nyheter.